Наші статті

Вам може бути цікаво Новини
12 Червня 2020
Відкриття оновленого сайту

Сьогодні відкрився наш оновлений сайт. Запрошуємо наших клієнтів.

Дізнатися більше
03 квітня 2020
Лецитін

Лецитин — складний ефір аміноспирту холіну і дигліцеридфосфорних кислот; є найважливішим представником фосфоліпідів. Під час розщеплення лецитину утворюються вищі жирні кислоти (пальмітинова, стеаринова, олеїнова і арахідонова), глицеро-фосфорна кислота і холін. Основним природним джерелом лецитину є продукти, що містять велику кількість жиру: яйця, м’ясо, печінка, арахіс, деякі овочі і фрукти. У промисловому виробництві лецитин видобувається з

Дізнатися більше
23 березня 2020
Емульгатори та їх функції

Емульгатори – це речовини, що забезпечують створення емульсій з незмішуваних компонентів. Емульгатори часто додають до харчових продуктів з метою створення та стабілізації емульсій та інших харчових дисперсних систем. Емульгатори визначають консистенцію харчового продукту, його пластичні властивості, в’язкість та ін. Сприяють рівномірному розподілу жиру в молоці. Всі вони виробляються для поліпшення технологічних характеристик і підвищення смакових,

Дізнатися більше
20 березня 2020
Емульгатори Admul Datem, SSL, PGE, WOL

Емульгатори Admul™ Datem, Admul™ SSL застосовуються у виробництві різних видів хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів для збільшення об’єму хліба, стабільності тіста, поліпшення реологічних властивостей напівфабрикатів та якості хліба, продовження термінів зберігання свіжості готових виробів, для отримання поліпшених характеристик готового продукту. Для виробництва кондитерських виробів широко застосовуються емульгатори Admul PGE для кексів, бісквітів, печива, а також

Дізнатися більше